Son Dakika: Bakan açıkladı... Koronavirüs vakaları böyle patladı! İngiltere rekor seviyeyi konuşuyor, üç büyük turnuva...

Aşılama sayısının artmasına rağmen dünyada koronavirüsün yayılımı engellenemiyor. Kısıtlamaların kalkması ve kalabalık etkinliklere izin verilmesiyle vaka sayıları normalin üzerine çıkabiliyor. Buna en büyük örnek İngiltere'den geldi. Resmi açıklama, durumun kritikliğini gözler önüne seriyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Bakan açıkladı... Koronavirüs vakaları böyle patladı! İngiltere rekor seviyeyi konuşuyor, üç büyük turnuva...

Spor Arena Detay - İngiltere, koronavirüsten en çok etkilenen ve pandemiyle en yoğun mücadele eden ülkelerin başında geliyor. Temmuz ayında, 2021 yılının en yüksek vaka sayısına ulaşan İngiltere'de bu artışta ülkenin ev sahipliği yaptığı spor büyük spor organizasyonları geliyor.

İngiltere Halk Sağlığı Kurumu'nun tıbbi direktör yardımcısı Jenifer Smith, yaptığı açıklamayla EURO 2020, Wimbledon ve Formula 1 Britanya GP'sinde oluşan kalabalıklar sonucunda ortaya çıkan vaka sayılarını paylaştı.

EURO 2020 FİNALİ EN BÜYÜK ETKEN

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER