Lüks Kadife o iddiaları yalanladı

Lüks Kadife Ticaret ve Sanayi AŞ, bazı basın yayın organları ve sosyal medyada çıkan iddialarla ilgili açıklama yaptı. Şirket, iddiaları yalanlayarak tüm yasal haklarını kullanacağını söyledi.

BORSAMATİK BORSAMATİK
Lüks Kadife o iddiaları yalanladı

Konuyla ilgili Lüks Kadife Ticaret ve Sanayi AŞ'den yapılan açıklama şöyle;

"Şirketimizin faaliyetleri hakkında sosyal medya ve bazı internet sitelerinde çıkan asılsız haberler ve yeni iş ilişkileri söylentileri gerçeği yansıtmamaktadır.

SPK tebliğleri ve Şirketimizin şeffaf yönetim anlayışı gereği, ertelenmiş veya kamuya açıklanmamış hiçbir husus söz konusu değildir.

Değerli yatırımcılarımızdan bu tür asılsız haberleri ve yönlendirmeleri yapanlara itibar etmemelerini rica ederiz. Gerekli tüm açıklamalar Şirketimiz tarafından KAP'ta yapılmaktadır.  

Bu kişi veya kurumlar hakkında Şirketimizin tüm yasal haklarını sonuna kadar kullanacağını değerli yatırımcılarımıza ve kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında BORSAMATİK internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER