için kaldı

Kırmızı listedeki Sakarya'da yeni kararlar! Tedbirler arttırıldı, mağazalarda kampanya ve çekilişler yapılmayacak

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk değerlendirme haritasına göre "çok yüksek riskli" iller arasında yer alan Sakarya'da, "turuncu" kategoriye geçmek için tedbir ve denetimler artırıldı. Kentte belli gün veya saatte mağazalarda yapılan kampanya ve çekiliş gibi etkinliklerin yapılmamasına karar verildi. Vali Çetin Oktay Kaldırım, "Lütfen zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayalım. Ziyaret, taziye ve buluşmalara ara verelim. Kalabalık ortamlardan uzak duralım. Misafir kabul etmeyelim. Hedef turuncu" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kırmızı listedeki Sakarya'da yeni kararlar! Tedbirler arttırıldı, mağazalarda kampanya ve çekilişler yapılmayacak

"Kırmızı" kategorideki Sakarya'da, kontrollü normalleşmenin sağlanması amacıyla Vali Çetin Oktay Kaldırım başkanlığında yürütülen çalışmalar daha da yoğunlaştırıldı.

Her gün ayrı bir ilçede denetimlere katılan, esnaf ve vatandaş ziyaretleri yaparak uyarılarda bulunan Vali Kaldırım başkanlığında ilgililerin katılımıyla Kovid-19 ile mücadele kapsamında detaylı toplantılar ve yerel düzeyde o ilçeye has sorun ve alınabilecek tedbirler masaya yaptırılıyor.

Tedbirler sıkılaştırılırken, denetimler üç katına çıkarıldı. Oluşturulan karma ekiplerle esnaf ve vatandaş ziyaretleri yapılırken, tedbirlere hassasiyetle uyulması konusunda sürekli anonslarla da ikaz ediliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER