Son dakika haberleri...Depremde enkaz altında kalanlar ile 112 görevlileri arasındaki konuşmalar ortaya çıktı

İzmir'de meydana gelen depremde enkaz altında kalan vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istediği görüşmeler kayıtlara yansıdı. "Biz göçük altında kaldık", "Lütfen buraya ekipleriniz çabucak gelsin. Dayanamıyoruz, lütfen" ve "Lütfen Adalet Mahallesi Cumhuriyet Sitesi. 3 bebeğim var, hepimiz göçük altındayız" gibi diyaloglar ortaya çıktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika haberleri...Depremde enkaz altında kalanlar ile 112 görevlileri arasındaki konuşmalar ortaya çıktı

Ege Denizi'nde İzmir'in Seferihisar açıklarında 30 Ekim'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrası en fazla yoğunluğun yaşandığı noktalardan biri de 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü oldu.

Gerek yıkılan bina enkazının altında gerekse ağır hasarlı binada mahsur kalan İzmirliler, ilk olarak 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi.

Depremin ardından telefonları kilitlenme aşamasına gelen merkez çalışanları, gelen ihbarları sağlık, itfaiye, polis ve jandarmaya ileterek vatandaşların sağ salim kurtarılması için yoğun çaba sarf etti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER