için kaldı

Kahkahalara boğulacaksınız! Netflix'ten Cinayet Süsü bombası!

Üyelik kapsamında kullanıcılara arşivinde bulunan dizi, film ve belgesellerden yararlanma imkanı sunan Netflix, Cinayet Süsü filmini bizlere sundu!

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Kahkahalara boğulacaksınız! Netflix'ten Cinayet Süsü bombası!

Tüm dünya koronavirüs ile mücadele ederken yetkililer vatandaşlara evde kalın uyarılarında bulunuyor. Türkiye'de de sokağa çıkma yasağı devam ederken, hem karantina hem ramazan sürecinde vakit geçirmekte zorluk çeken kişilerin imdadına popüler platform Netflix yetişti!

Üyelik kapsamında kullanıcı kitlesine arşivinde yer alan dizi, film ve çeşitli belgesellerden yararlanma olanağı sunan popüler platform olan Netflix, takipçilerine bir müjde daha verdi! Son dönemde karantina ve koronavirüs sürecinden dolayı kullanıcı sayısı hızlı bir şekilde artan Netflix'in bir popüler komedi filmini daha paylaşması takipçilerini fazlasıyla mutlu etti.

Kahkahalara boğulacaksınız! Netflix'ten Cinayet Süsü bombası! - Resim : 1

Kahkahalara boğulacaksınız! Netflix'ten Cinayet Süsü bombası!

Hem ramazan hem karantina derken zaman geçirmekte zorlandığımız şu günlerde böyle yapımların sunulması kullanıcılar tarafından da takdir ile karşılanıyor. Hatırlayacak olursanız söz konusu platformda geçtiğimiz ay da Recep İvedik 6 yayınlanmıştı!

Ali Atay'ın yönetmen koltuğuna oturduğu filmin baş rollerini ise Uğur Yücel, Binnur Kaya ve Cengiz Bozkurt paylaşıyor. 25 Ekim 2019 tarihinde vizyona giren yapım, gizemli bir seri katil vakasını çözmeye çalışan bir cinayet büro ekibinin başından geçen komik olayları ele alıyor. Netflix böylelikle 110 dakika süren bu keyifli hikayeyi de evlerimize getirmiş oluyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER