için kaldı

İstanbul'da anlaşmalı eksper tuzağı ile dolandırıcılık iddiası

İstanbul'da internette gördüğü bir otomobili beğenerek almak isteyen Miktat Fırat, iddiaya göre otomobili satan kişi ile ekspertiz firmasının tuzağına düştü. İddiaya göre, kilometresi gizlenen ve ekspertiz raporuna göre hasarları belirtilmeyen otomobili alan Fırat, gerçeği bir başka ekspertiz firmasına götürdüğünde öğrendi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İstanbul'da anlaşmalı eksper tuzağı ile dolandırıcılık iddiası

İstanbul'da şubat ayında beğendiği bir otomobili alan Miktat Fırat, ortaya çıkan gerçekle şoke oldu. Otomobili almak için satıcının götürdüğü ekspertiz firmasına güvenen Fırat, onlarca problemi olan ve kilometresi 300 bin kilometre küçültülmüş otomobili satın aldı. Otomobili aldıktan kısa süre sonra problemlerle karşılaşan Miktat Fırat, araç muayene istasyonunda çalışan bir tanıdığının yönlendirmesi ile otomobili, Sultangazi'de bulunan başka bir ekspertiz firmasına götürdü. Burada yapılan incelemede, otomobilin kilometresinin düşürüldüğünü ve çok sayıda probleminin bulunduğunu öğrendi.

Bunun üzerine Miktat Fırat, hem ekspere hem de otomobili satın aldığı kişiye ulaştı. Fırat, eksperin ve otomobili satın aldığı kişinin kusurları kabul etmediğini söyledi. Fırat, hem ekspertiz firmasından hem de otomobili aldığı kişiden şikayetçi oldu.

İstanbul'da anlaşmalı eksper tuzağı ile dolandırıcılık iddiası - Resim : 1

"BANA DEVLET BİR ŞEY YAPAMAZ GİT BABANA ŞİKAYET ET"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER