için kaldı

Mervenur Polat cinayeti sonrası katil zanlısından şok sözler

Antalya'da 4,5 aydır kayıp olarak aranan 20 yaşındaki Mervenur Polat hayatını kaybetmiş halde bulundu. Gözaltına alınan şüphelilerden birisi adliyeye sevk edilirken gazetecilerin "neden öldürdünüz?" sorusuna "sonra gel anlatırım" cevabını verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Mervenur Polat cinayeti sonrası katil zanlısından şok sözler

Arkadaşıyla buluşacağını söyleyerek evden ayrılan Polat'ın cesedinin Muratpaşa ilçesindeki bir evin çatısında bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan biri kadın 7 şüphelinin, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ndeki ifade işlemleri tamamlandı.

Şüpheliler, geniş güvenlik önlemleri altında önce sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Bu sırada, gazetecilerin "neden öldürdünüz?" sorusuna şüphelilerden biri "sonra gel anlatırım" karşılığını verdi.

Hastanedeki kontrollerin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER