için kaldı

Xiaomi ve Redmi modellerinde gizli temaları tek tıkla açıyoruz!

Ülkemizde de hayli popüler olan Xiaomi ve Redmi modellerinde gizli temalar tek tıkla nasıl açılır? İşte konu ile ilgili rehber videomuz.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Xiaomi ve Redmi modellerinde gizli temaları tek tıkla açıyoruz!

Xiaomi son dönemde hem global, hem de Türkiye pazarında önemli bir yol kat etti. Hatta geçtiğimiz yılın son çeyreğinde Xiaomi Türkiye'den yapılan açıklamada ülke pazarındaki aslan payının kendilerine ait olduğu belirtilmişti.

Elbette bu açıklama sonrasında Samsung da bazı söylemler de bulundu. Dolayısıyla şimdilik Türkiye pazarındaki lider ismin kim olduğu netleşmiş değil. Fakat Xiaomi'nin Redmi sayesinde önemli bir kitleye ulaştığını biliyoruz.

Xiaomi ve Redmi modellerinde gizli temaları tek tıkla açıyoruz!

Çinli üretici Android One kapsamında satışa sunduğu modeller dışında MIUI arayüzünü kullanıyor. Bu arayüzün temel anlamda sorunlu olduğu belirtilse de memnun olanların sayısı da hayli fazla.

Genel olarak Xiaomi tamamen sorunsuz bir MIUI sürümü geliştirebilmiş değil. Bu durumun temel nedeni ise model yelpazesinin çok geniş olması. A modelinde sorunsuz çalışan bir MIUI sürümü, B modelinde çok fazla problem çıkartabiliyor. Dolayısıyla bu problemleri aşmaya çalışırken ortaya farklı sorunlar çıkıyor.

Herşeye rağmen MIUI'ın pek çok açıdan zengin içeriklerle donatıldığını söyleyebiliriz. Bu içeriklerden birisi de tema seçenekleri. Hali hazırda ülkemizde satın aldığınız bir Xiaomi modelinde yüzlerce tema seçeneği mevcut. Fakat gizli temaları açarak seçenek yelpazesini binlerceye çıkarabileceksiniz.

Bunu nasıl gerçekleştireceğiniz aşağıdaki videomuzda net bir şekilde dile getirdik. Şunu söyleyebiliriz ki bu adeta çocuk oyuncağı. Tek tıkla binlerce tema seçeneğine ulaşmanız işten bile değil.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER