için kaldı

Süper Lig'de zirve yarışı kızıştı! Fenerbahçe kazandı, hesaplar değişti...

Spor Toto Süper Lig 35. hafta mücadelesinde Fenerbahçe deplasmanda Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup etti ve zirve yarışında hesaplar değişti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Süper Lig'de zirve yarışı kızıştı! Fenerbahçe kazandı, hesaplar değişti...

Spor Toto Süper Lig'de 35. hafta heyecanı, Fenerbahçe'nin deplasmanda Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup etmesi ve şampiyonluk yolunda çok kritik bir virajı kayıpsız dönmesiyle sona erdi.

Lider Beşiktaş'ın sahasında MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldığı haftada ligde kalma savaşı veren Medipol Başakşehir'i 1-0 geriye düşmesine rağmen deviren sarı lacivertli ekip, puanını 69'a yükseltti ve bir maç eksiği bulunan lider Beşiktaş ile arasındaki puan farkını 2'ye indirdi.

Öte yandan Galatasaray ise Göztepe deplasmanında 3-1'lik galibiyetle döndü ve bir maç eksiğine rağmen puanını 65'e yükseltmeyi başardı. Sarı kırmızılı ekip, Fenerbahçe'nin 4, Beşiktaş'ın ise 6 puan gerisinde 3. sırada bulunuyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER