Sapiens'in yazarından ilginç iddia: İnsan beyni hack'lenebilir!

Ünlü yazar Yuval Harari çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Yapay zekanın insan beynini hack'leyebilecek seviyeye gelebileceğinin altını çizen Harari, ülkelere 'acilen harekete geçin' çağrısında bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sapiens'in yazarından ilginç iddia: İnsan beyni hack'lenebilir!

Dünya 2019'un son günlerinde tanıştığı koronavirüsü henüz yenemedi. 2 yıldır dünyayı pençesinde bulunduran virüsün en az bir yıl daha hayatımızda olması bekleniyor.

Ancak koronavirüsve benzeri salgınlar dünyayı tehdit eden tek risk değil. Pek çok uzman iklim değişikliği için peş peşe uyarılarda bulunurken bir açıklama da Yuval Harari'den geldi.

Sapiens kitabı ile dünya genelinde en çok satanlar listesinden uzun süre inmeyen tarihçi, yapay zeka ile ilgili korkunç bir uyarıda bulundu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER