Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı duyurdu: Provokatif paylaşım yapan kişiler yakalandı

İçişleri Bakanlığı, sosyal medyada son 21 günde, asılsız ve provokatif corona virüs paylaşımı yapan kişilerin tespit edilerek yakalandığını açıkladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı duyurdu: Provokatif paylaşım yapan kişiler yakalandı

Bakanlık'tan yapılan açıklama şöyle;

Sosyal medyada son 21 günde, asılsız ve provokatif Koronavirüs paylaşımları yapan; 3576 sosyal medya hesabı incelendi, 616 şüpheli şahıs tespit edildi, 229 şahıs yakalandı.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Sosyal medyada son 21 günde, asılsız ve provokatif Koronavirüs paylaşımları yapan;<br>3️⃣.5️⃣7️⃣6️⃣ sosyal medya hesabı incelendi,<br>6️⃣1⃣6️⃣ şüpheli şahıs tespit edildi,<br>2️⃣2️⃣9️⃣ şahıs yakalandı<a href="https://t.co/YV1gDZO1aO">https://t.co/YV1gDZO1aO</a> <a href="https://t.co/SByTa2ZWtn">pic.twitter.com/SByTa2ZWtn</a></p>&mdash; T.C. İçişleri Bakanlığı #EvdeHayatVar🏠 (@TC_icisleri) <a href="https://twitter.com/TC_icisleri/status/1247188878659915777?ref_src=twsrc%5Etfw">April 6, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER