Muharrem İnce çiftçi oldu

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı ve eski Yalova milletvekili Muharrem İnce, Tarım ve Orman Bakanlığı Çiftçi Kayıt Sistemi Belgesi alarak, atadan kalma tarla ve bahçelerde meyve ve sebze yetiştirmeye başladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Muharrem İnce çiftçi oldu

Tarlaya domates, biber, patlıcan, mısır, karpuz, çilek eken İnce, ayrıca meyve bahçesinde erik ve kiraz yetiştiriyor. Yetiştirdiği ürünleri annesi ve kardeşlerine vereceğini söyleyen İnce, şunları söyledi: “Eğitim, sağlık ve tarımda devletin bu alanda olması gerektiğini öğrenmemiz lazım. Mesela bir tek nohutta kendi kendimize yetiyoruz biz. Kuru fasulyeyi Çin’den, buğdayı Rusya’dan, mercimeği Kanada’dan alıyoruz. Soğanın yüzde 95’i ithal, mısırı ABD’den alıyoruz. Üretmeyen Türkiye, varlığını sürdüremez. Çiftçiye ücretsiz tohum verilmeli.” 

Muharrem İnce çiftçi oldu - Resim : 1

Muharrem İnce çiftçi oldu - Resim : 2

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER