Grup Yorum tartışması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Grup Yorum üyesi Helin Bölek’in ölüm orucunda yaşamını yitirmesi nedeniyle sosyal medyada karşı karşıya geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Grup Yorum tartışması

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu ve CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel arasındaki tartışma; Özel’in Grup Yorum üyesi Bölek’in ölüm orucunun 288’inci gününde ölümünün ardından sosyal medyadan paylaştığı “Grup Yorum mensubu sanatçı Helin Bölek’in ölüm orucundayken yaşamını yitirmesinin üzüntüsü içindeyiz. Gün, ölüm orucunu sürdüren Mustafa Koçak ve İbrahim Gökçek’i yaşatmak için harekete geçme günüdür. Talepler yerine getirilmeli, toprağa yeni bir canın düşmesi engellenmelidir” mesajıyla başladı.

SOYLU: ÖRGÜT YALAKALARI

İçişleri Bakanı Soylu, bu mesaja, “Hastaneye kaldırıldığı halde DHKP-C’nin talimatıyla tedavisini engelleyerek hastaneden çıkartıp ölüme yatıran sizin milletvekilleriniz. Ölümü kutsallaştırıp DHKP-C’nin değirmenine ölü taşıyan da sizsiniz @eczozgurozel. Gerçek yüzünüz bir kere daha görüldü, örgüt yalakaları” diye yanıt vererek Özel’i etiketledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER