Son dakika haberi: Emre Aşık - Yağmur Aşık cephesinde sular durulmuyor! Korkunç iddiaya avukatı cevap verdi

Emre Aşık - Yağmur Aşık cephesinde sular durulmuyor. Emre Aşık önceki gün avukatıyla birlikte Ataşehir Asayiş Büro Amirliği’ne giderek eşi Yağmur Aşık tarafından tehdit edildiğine dair yaklaşık iki saat ifade verdi. Çıkışta gazetecilere açıklama yapan Aşık’ın avukatı, “Yargılama devam ederken yine bir ihbar alındı. İhbarı savcılık değerlendirdi. Biz de ifademizi verdik. Gelen tehditlerle ilgili de koruma kararı aldırdık” dedi. Emre Aşık’ın ifadesinden sonra polis ekipleri Yağmur Aşık’ı kaldığı siteden alıp karakola götürdü. Aşık, tehdit ve adam öldürmeye teşebbüsten 9 saat ifade verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika haberi: Emre Aşık - Yağmur Aşık cephesinde sular durulmuyor! Korkunç iddiaya avukatı cevap verdi

Eski futbolcu Emre Aşık, eşi Yağmur Aşık tarafından tehdit edildiği gerekçesiyle karakola başvurdu. Avukatı "Yağmur Aşık hakkında adam öldürmeye teşebbüs suçundan dava açıldı. Emre Aşık'a yönelik tehdit mesajlarıyla ilgili de koruma kararı aldırdık" dedi

Boşanma davaları yılan hikayesine dönen eski futbolcu Emre Aşık ve eşi Yağmur Aşık cephesinde yeni bir olay yaşandı. Emre Aşık, önceki gün öğlen saatlerinde Ataşehir Asayiş Büro Amirliği'ne giderek eşi tarafından tehdit edildiğine dair iki saat ifade verdi.

"KENDİ MEZARINIZI KAZDIĞINIZ DOĞRU MU?"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER