Otomobil buzlanan yolda şarampole devrildi: 2 yaralı

MALATYA’nın Darende ilçesinde, kar yağışının ardından buzlanan yolda kontrolden çıkan otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 1'i ağır, 2 kişi yaralandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Otomobil buzlanan yolda şarampole devrildi: 2 yaralı

Otomobil buzlanan yolda şarampole devrildi: 2 yaralı - Resim : 1Kaza, sabah saatlerinde Malatya-Kayseri yolu Yenipınar mevkiinde meydana geldi. Gazi Altıntop yönetimindeki 59 YP 947 plakalı otomobil; buzlanmadan dolayı kayganlaşan yolda kontrolden çıktı ve takla atarak şarampole devrildi. Devrilen otomobilin sürücüsü Gazi Altıntop ile yanındaki akrabası Mustafa Altıntop yaralandı. Yaralılar, çevredekilerin ihbarıyla çağrılan itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araçtan çıkartılarak ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücü Gazi Altıntop'un hayati tehlikesinin bulunmadığı Mustafa Altıtop'un ise durumunun ağır olduğu bildirildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER