10 Yaşında Milyoner Olur mu?

Hadi gelin, 10 yaşındaki çocuk YouTuber'ın milyonlarca dolarlık devasa net değerini nasıl biriktirdiğine bir göz atalım.

PARADURUMU PARADURUMU
10 Yaşında Milyoner Olur mu?

Ryan Kaji, Ryan's World adlı YouTube kanalı ile zirveye çıktı. 2011 yılında doğan Kaji, YouTube'daki kariyerine 3 yaşında ailesiyle birlikte başladı. 2015'te kanalının adı Ryan's Toys Review idi ve burada demolar gerçekleştirecek, kutudan çıkacak ve oyuncaklarının tanıtımını yapacaktı. Kutu açılış videolarının sosyal medyada popüler hale gelmesiyle dikkatleri üzerine çekti. 30,7 milyon abonesi olan popüler bir YouTube kanalına sahip ve her gün milyonlarca görüntüleme alıyor. YouTube'da 48 milyondan fazla görüntüleme aldı ve en çok izlenen videosu 2 milyon görüntüleme aldı. Net değerinin 26 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor ve gelirinin güçlü bir kısmı kanaldan gelirken, 10 yaşındaki Kaji servetini artırmak için birçok yola başvuruyor.

Kajilerin YouTube'da Ryan's World dışında birkaç kanalı var, ancak ana kanal ailenin ana gelir kaynağı. Ryan's World, reklam gelirlerinden ayda yaklaşık 2 milyon dolar kazanıyor ve 10 yaşındaki ayrıca 1000 görüntüleme başına 5 dolar kazanıyor, bu da yıllık kazancını yalnızca reklamlardan ve görüntülemelerden 29 milyon dolara çıkarıyor. Ek olarak, Kaji'nin Ryan's World adlı Instagram hesabının 152.000'den fazla takipçisi var ve Nas Academy tarafından belirtildiği gibi, her sponsorlu gönderi için 15.000 dolar kazandığı tahmin ediliyor.

Nickelodeon, Ryan's Mystery Play Date'in lansmanını duyurduğunda Ryan televizyon dünyasına girdi. Dizi, hayali engellerin üstesinden gelen ve oyun arkadaşının kimliğini bulmak için bulmacaları çözen Ryan'ı takip ediyor. Gösteri, 2019'un en iyi Okul Öncesi Dizisi'nde en üst sırada yer aldı. Gösteri, 2021'de dördüncü sezon için 20 bölümlük bir anlaşma için yenilendi.

Kaji, Amazon Kids+ ile 30 dakikalık bölümlerden oluşan canlı aksiyon ve animasyon şovu Ryan Super Spy'ı yaratmak için bir anlaşma imzalayarak erişimini genişletti.

Ryan'ın World Sticker Scenes kitabını da yayınladı ve aynı zamanda İngiltere'de bir dergi markası oldu. License Global tarafından belirtildiği gibi, Egmont Publishing, Ryan's World temalı bir dergi yayınladı. 2019 yılında piyasaya sürüldüğünde tüm beklentileri aşarak ilk baskısı 49.000 adet, ikinci baskısı ise 52.000 adet sattı. Kısa sürede İngiltere'de 2019 yılında Çocuk sektörünün en çok satan dergisi oldu.

Ryan Kaji’nin dünya çapındaki popülaritesi ve çılgınlığı, daha önce görülmemiş bir çocuk yıldıza yol açtı. Oyuncak incelemelerine ve evde bilim deneylerine odaklanan YouTube videolarına devam ederken, Ryan Kaji, Ryan's Mystery Date'in dördüncü sezonu hafta içi normal yayınlandığı için Nickelodeon kanalında da izlenebiliyor.

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER