Son Dakika | Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık! İsmail Yüksek yeniden...

Fenerbahçe'nin sezon başı kiralık gönderdiği İsmail Yüksek ile ilgili son dakika transfer gelişmesi... Genç futbolcuya bir resmi teklif daha geldi, sarı lacivertliler kiralık teklifi kabul etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika | Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık! İsmail Yüksek yeniden...

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor Balıkesirspor'dan kiralık olarak Fenerbahçe'ye geri dönüş yapan İsmail Yüksek için devreye girdi.

Adana Demirspor, Fenerbahçe forması giyen İsmail Yüksek’i kiralamak için resmi teklif yaptı.  Trt Spor'un haberine göre; Orta saha bölgesine son olarak İrfan Can Kahveci'yi transfer eden Fenerbahçe, İsmail Yüksek için yapılan bu teklifi kabul etti.

Transferle ilgili İsmail Yüksek’in kararı beklenirken oyuncunun kısa süre içinde Adana Demirspor ile anlaşma sağlaması bekleniyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER