için kaldı

Fenerbahçe'de hareketli saatler: Transfer...

Fenerbahçe yeni sezonda kadrosunu güçlendirerek 7 yıllık kupa hasretini sona erdirmek istiyor. Sarı-lacivertliler bu kapsamda bazı isimleri gündemine aldı.

GASTE24 GASTE24
Fenerbahçe'de hareketli saatler: Transfer...

Fenerbahçe, gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmek adına çalışmalar yapıyor. Sarı-lacivertli takımın transferde önceliği Fortuna Düsseldorf ile sözleşmesi sona eren Kenan Karaman. Fenerbahçe, hem forvette hem de kanatlarda oynayabilen milli futbolcuyu 2020 Avrupa Şampiyonası öncesi ikna edip 3 yıllık sözleşme imzalatmanın peşinde.

Yusuf Barasi ve John Brooks gündemde

Fenerbahçe, Kenan’ın yanı sıra AZ Alkmaar’dan Yusuf Barasi ve Wolfsburg’dan John Brooks’u da gündemine aldı. Sarı-lacivertli ekibin scout ekibi, kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Yusuf’un maçlarını yakından takip etti ve transfer edilmesi yönünde rapor verdi.

İlk teklif yapıldı

John Brooks için ise Wolfsburg ile görüşmelere başlayan Fenerbahçe, oyuncunun menajeriyle de ilk görüşmeyi gerçekleştirdi. Alman ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki futbolcu için tüm şartlar zorlanacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER