Apple ile Siri’yi geliştirmek ister misiniz?

Apple kullanıcılarına bu uygulamayı geliştirmelerine izin veriyor. Yeni bir çalışma ile Siri’yi geliştirmek ister misiniz.? İşte detaylar!

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Apple ile Siri’yi geliştirmek ister misiniz?

Sanal asistanlar artık günümüz telefonlarının önemli bir parçası. Telefonun markası ne olursa olsun, tüm platformlarda çalışması aynı olsa da cihazınızda mutlaka sesli asistan vardır. Her telefonun geliştiricileri yazılımlarını en iyi hale getirmek için çalışıyor. Apple şimdi yeni uygulamasıyla Siri'yi iyileştirmek için kullanıcılarından yardım alıyor.

Apple’ın uygulama mağazasında kullandığınız uygulamayı değerlendireceğinize dair bir mesajla karşılaşacaksınız. Apple’a sahip olanlar için artık sanal asistanlarını geliştirmelerine yardımcı olacak yeni bir uygulama var.

Siri'yi İyileştirmek Geliştirmek İster Misiniz?

Apple ile Siri’yi geliştirmek ister misiniz? - Resim : 1

Siri Konuşma Çalışması, Siri'yi geliştirmek için kullanacağınız uygulamanın adı. Bu yazılımı geliştirmek için sesinizden ve sorularınızdan veri toplayan basit bir uygulamadır. Apple, size net bir amaç olmaksızın basit bir uygulamadan ve standart bir kullanım anlaşmasından çok daha fazlasını sunmuyor. Sadece konuşmalarınızı analiz ediyor.

Apple bu uygulamanın mükemmel şekilde çalışmasını ve çok daha akıcı olmasını sağlamaya odaklandığını söylüyor. Bu uygulama onu günlük olarak kullananlardan doğrudan yardım almak için kullanılacak deniliyor.

Sadece davetliyseniz kullanabilirsiniz!

Bu uygulamayı yükleyemezsiniz ve herhangi bir yerden edinemezsiniz. Bu uygulamayı kullanmanın komik yanı ise sadece davetiye sahibi olmalısınız. Diğer birçok uygulamada olduğu gibi, Siri Konuşma Çalışmasının da yalnızca davetiye alanlar tarafından kullanılabildiği ortaya çıktı. Yani programa girmek için sadece davetiyesi olanlar seçilecek, geri kalanlar sadece sesli asistanı normal kullanacaklar.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER