için kaldı

Doğu Akdeniz'de yeni Navtex!

Doğu Akdeniz için yayınlanan yeni Navtex'e göre 5-9 Ekim arasında NATO unsurları Deniz Muhafızı Harekatı gerçekleştirecek.

GASTE24 GASTE24
Doğu Akdeniz'de yeni Navtex!

Seyir Hidrografi ve Oşinografi Dairesi Başkanlığı'ndan yayınlanan Navtex duyurusunda 5-9 Ekim arasında NATO unsurlarının deniz güvenliğine katkı sağlamak amacıyla Doğu Akdeniz’de Deniz Muhafızı Harekatı gerçekleştireceği belirtildi.

Denizcilere işbirliği uyarısı

Denizcilere yapılan uyarıda şöyle denildi: "Denizdeki şüpheli tutumlar veya risk altındaki personel hakkında sağlayabileceğiniz her türlü bilgi hayat kurtarabilecektir. NATO unsurları tarafından çağrı yapıldığında sorulacak soruları cevaplamanız ile sağlayacağınız işbirliği ve yardım takdirle karşılanacaktır. Herhangi bir şüpheli faaliyet veya bilgiyi NATO savaş gemilerine ya da NATO gemi trafik merkezine bildiriniz."

Kaynak: TRT Haber

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER