Taffarel: "Türkiye'de Brezilya'yı en iyi temsil eden ve tanıtan futbolcu Alex'ti..."

Galatasaray formasıyla UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa'yı kazanma başarısı gösteren ve bir dönem sarı-kırmızılı ekipte kaleci antrenörlüğü de yapan Brezilyalı Claudio Taffarel, Tivibu Spor'a açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Taffarel: "Türkiye'de Brezilya'yı en iyi temsil eden ve tanıtan futbolcu Alex'ti..."

Galatasaray'ın efsane kalecilerinden ve bir dönem sarı-kırmızılı ekipte antrenörlük de yapan Brezilyalı Claudio Taffarel'in verdiği röportajın satırbaşları şu şekilde:

SORU: İki Güney Amerikalı oyuncu olarak sence Galatasaray tarihinde hanginiz daha etkili oldu? Sen mi, Muslera mı?"

C.T.: Bence ben ve Muslera, kendi dönemlerimizi iyi geçirdik. Ben kendi dönemimde, Galatasaray formasını elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak büyük bir gururla ve mutlulukla giydim. Şimdi de bu fırsat, birçok maçlara katılan ve kulübü için birçok şey başarmış Muslera'nın elinde. Burada kim daha iyi ya da kötü konusu söz konusu olamaz. Çünkü takıma karşı her zaman saygı ve sevgi vardır. Ne olursa olsun Galatasaray kulübü daima oyunculardan değerli olacaktır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER