Makinacıların hedefi Rusya pazarında "ilk 5"e girmek

Makine ve Aksamları İhracatçıları Birliği Başkanı Adnan Dalgakıran, halen 16. sırada olduklarını söylediği Rusya pazarında "ilk 5" içine girmeyi hedeflediklerini söyledi.Türkiye GSYİH'sinin yüzde 2.4'ünü üreten ve geçen yıl 14.7 milyar dolarlık ihracat yapan makineciler, coğrafi avantajını da kullanarak Rusya pazarında büyümesini sürdürüyor. Makineciler bir yandan da bu ay Rusya'da düzenlenecek...

F5HABER F5HABER
Makinacıların hedefi Rusya pazarında "ilk 5"e girmek

Makine ve Aksamları İhracatçıları Birliği Başkanı Adnan Dalgakıran, halen 16. sırada olduklarını söylediği Rusya pazarında "ilk 5" içine girmeyi hedeflediklerini söyledi.

Türkiye GSYİH'sinin yüzde 2.4'ünü üreten ve geçen yıl 14.7 milyar dolarlık ihracat yapan makineciler, coğrafi avantajını da kullanarak Rusya pazarında büyümesini sürdürüyor. Makineciler bir yandan da bu ay Rusya'da düzenlenecek olan ve Global Connection'ın medya sponsoru olduğu Innoprom Fuarı'na ilk kez katılmaya hazırlanıyor.

Türkiye'nin uluslararası medya kuruluşu Global Connection, Makine Tanıtım Grubu'nun stratejik liderliğinde Komsomolskaya Pravda ve Kommersant'a birer ek hazırladı.

(DHA - EKONOMİ SERVİSİ)
SONRAKİ HABER