TÜSİAD Başkanı Kaslowski ve heyeti Silikon Vadisi'nde

TÜSİAD Başkanı Simone Kaslowski "TÜSİAD Silikon Vadisi Ağı girişimimiz ile Türkiye'nin küresel rekabet gücü için yeni açılımlar ve projelerin çoğalmasını temenni ediyoruz" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
TÜSİAD Başkanı Kaslowski ve heyeti Silikon Vadisi'nde

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu ve üyeleri 10-12 Nisan'da ABD'de teknoloji şirketlerinin kümelendiği San Francisco ve Silikon Vadisi bölgesinde temaslarda bulunacak.

TÜSİAD'dan yapılan açıklamaya göre, TÜSİAD, Silikon Vadisi Ağı San Francisco bölgesindeki yöneticiler, uzmanlar ve girişimciler ile iş birliği içinde Türkiye'nin dünyadaki teknolojik ve ekonomik ilerlemesine katkıda bulunmayı hedefliyor.

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski liderliğindeki heyet, önceki yıl oluşturulan TÜSİAD Silikon Vadisi Ağı üyeleriyle görüşmeler yapacak. TÜSİAD Silikon Vadisi Ağı, çoğu Türkiye kökenli 250 yatırımcı, girişimci, mühendis, bilim insanı ve profesyonelden oluşuyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER