Erzurum'da kazanan belli oldu

Erzurum'da kesin olmayan sonuçlara göre Cumhur İttifakı'nın AK Parti'li adayı Mehmet Sekmen, ikinci kez büyükşehir belediye başkanlığı görevine seçildi

POSTA POSTA
Erzurum'da kazanan belli oldu

Erzurum'da Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde en çok oyu 'Cumhur İttifakı'nın AK Parti'li adayı Mehmet Sekmen aldı.

Sandık başına giden seçmenlerin büyük çoğunluğunun oyunu alan Sekmen, üst üste ikinci kez Erzurum'un Büyükşehir Belediye Başkanı oldu.

MEHMET SEKMEN KİMDİR?

1958'de Erzurum'un Pazaryolu ilçesine bağlı Kılıççı köyünde dünyaya gelen Mehmet Sekmen, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni bitirdikten sonra Ankara'da bankacılık ihtisasını tamamladı.

Erzurum'da kazanan belli oldu - Resim : 1

1992 yerel seçimlerinde Samandıra Belediye Başkanlığı'na seçilen Sekmen, 27 Mart 1994 yerel seçimlerinde Kartal Belediye Başkanı oldu. 1999'da yapılan seçimde Kartal'da ikinci kez başkan seçilen Sekmen, 22'nci ve 23'üncü Dönem İstanbul Milletvekilli olarak TBMM'de görev aldı. Sekmen, evli ve 4 dört çocuk babasıdır.

ERZURUM (DHA)

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER