için kaldı

Radamel Falcao, Galatasaray'a veda etti

Galatasaray'la sözleşmesini feshedip La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano'nun yolunu tutan Radamel Falcao, sarı kırmızılı kulübe veda etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Radamel Falcao, Galatasaray'a veda etti

İki yıl boyunca formasını giydiği Galatasaray'dan ayrılıp bir kez daha İspanya'nın yolunu tutan 35 yaşındaki golcü, sarı kırmızılı camiaya teşekkür etti.

Destekleri için tüm camiaya teşekkür eden Falcao, "Galatasaraylı arkadaşlarım, desteğiniz için hepinize teşekkür ederim. Sevginizi ve desteğinizi her zaman hissettim. Aynı şekilde tüm takım arkadaşlarıma, teknik heyete ve yöneticilerime de teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Galatasaray'a 2019-20 sezonu başında gelen ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklentileri karşılayamayan Falcao, tüm kulvarlarda çıktığı 43 maçta 20 gol atmıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER