Yeni ‘yükselen yıldız' Pegasus

The Boston Consulting Group (BCG), "2016 Yükselen Küresel Yıldızlar" listesini açıkladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yeni ‘yükselen yıldız' Pegasus

Listedeki Türk şirketi sayısı 5'e çıkarken; Pegasus Hava Yolları “yükselen yıldız” olarak kabul gören son Türk markası oldu. Böylece Pegasus daha önce listeye girmiş olan Koç Holding, Sabancı Holding, Türk Hava Yolları ve Yıldız Holding ile birlikte listedeki yerini aldı.

20 ÜLKEDEN ŞİRKET VAR

Yönetim danışmanlığı firmalarından The Boston Consulting Group (BCG) tarafından bu yıl 7'ncisi yayınlanan “Global Challengers–2016 Yükselen Küresel Yıldızlar” raporu, Türkiye'nin de aralarında bulunduğu gelişmekte olan ülkelerden gelen ve “küresel liderliğe” oynayan 100 büyük firmayı açıkladı. “Yükselen Küresel Yıldızlar” listesindeki 100 şirket toplam 20 ülkeden geliyor. Bu yıl listeye yeni giren şirket sayısı 15 olurken; en fazla yeni giriş 3'er şirketle Filipinler ve Çin'den gerçekleşti. Bu ülkeleri 2 şirketle Peru ve 1'er şirketle Türkiye, Brezilya, Hindistan, Meksika, Malezya, Güney Afrika, Peru ve Fas izliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER