için kaldı

Yaralı PKK'lı böyle yakalandı

Türk Silahlı Kuvvetleri, Şırnak'taki Düğün Dağı bölgesinde gerçekleştirilen operasyonda 2 PKK'lı etkisiz hale getirildiğini, 1 PKK'lının ise yaralı olarak ele geçirildiğini açıkladı. Tespit edilen 4 mağara ve 100'er metrelik 2 tünel kullanılmaz hale getirildiği belirtildi. Operasyonlar sırasında yaralanan 1 PKK'lı terörist mağarada saklanırken güvenlik güçleri tarafından yakalanması kameralara yansıdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yaralı PKK'lı böyle yakalandı

4 MAĞARA VE 2 TÜNEL KULLANILAMAZ HALE GETİRİLDİ

Şırnak Düğün Dağı bölgesindemki operasyona 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'na bağlı 48'inci Hudut Tugay Komutanlığı birlikleri ve Geçici Köy Korucuları katıldı. Düğün Dağı güneyinde PKK'lı teröristlere yönelik yürütülen operasyonlar kapsamında 2 PKK'lı etkisiz hale getirilirken 1 PKK'lı yaralı olarak ele geçirildi.

Tespit edilen 4 mağara ve 100'er metrelik 2 tünel kullanılmaz hale getirildi. Mağaralara girişler öncesi mayın/bomba arama köpekleri kullanıldığı belirtildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER