için kaldı

Ve Fikret Orman Balotelli'yi açıkladı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Liverpool'un dünyaca ünlü golcüsü Mario Balotelli ile ilgilendiklerini ilk kez açıkladı. İtalyan futbolcuyu Amokachi ve Pascal Nouma'ya benzeten Orman, "Taraftarımızın seveceği tipte bir yıldız" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ve Fikret Orman Balotelli'yi açıkladı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, taraftarları çok heyecanlandıran bir isim olan Mario Balotelli ile ilgili ilk kez müjde niteliğinde açıklamalar yaptı. Kartal'ın patronu, “Onu takımımda görmeyi çok isterim. Problemli gibi görünüyor ama saha dışında 10 numara çocuk” sözleriyle konuya girdi ve böylece golcüyle görüştüğünün de ipuçlarını verdi.

"TARAFTARIMIZIN SEVEBİLECEĞİ BİR İSİM"

Daha önce Beşiktaş'ta forma giyen Amokachi ve Pascal Nouma gibi isimleri hatırlatan Fikret Orman, “Taraftarımızın seveceği tipte bir yıldız. Çok örnekleri var. Benim aklıma ilk gelenler, Pascal ve Amokachi... Büyük ilgi göreceğinden adım gibi eminim” ifadelerini kullandı.Ve Fikret Orman Balotelli'yi açıkladı - Resim : 1"BALOTELLI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER