Ünlü oyuncudan şaşırtan açıklama: 'Profesyonel düşünüyorum'

Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, oyunculuk dışında borsayla ve kripto parayla yakından ilgilendiğini belirterek profesyonel olarak borsaya girmeyi düşündüğünü söyledi.

GASTE24 GASTE24
Ünlü oyuncudan şaşırtan açıklama: 'Profesyonel düşünüyorum'

İstanbul Etiler Akmerkez'de bulunan bir kozmetik mağazasında görüntülenen Hazal Filiz Küçükköse, gazetecilere çok fazla makyaj ürünü kullanmadığını ve doğallıktan yana olduğunu söyledi. Markalı ürünleri tercih ettiğini söyleyen ünlü oyuncu, "Almışken marka olsun isterim. 10 tane olacağına bir tane olsun, güzel olsun isterim" dedi.

"İLİŞKİM OLMAYINCA GÜCÜMÜN FARKINA VARDIM"

İşletmeci Alp Güler'den ayrılan oyuncu, aşk hayatıyla ilgili sorulara, "Uzun süredir hayatımda kimse yok. Bir süre de olmayacak. Böyle iyi hissediyorum. Biraz kendi gücümün farkına vardım. Sakinleştim. Ama bir ilişkim olacaksa da birbirimizi anlayabileceğimiz, aynı bakış açısı olan bir ilişkiye de açığım" diye cevap verdi.

"BORSAYLA İLGİLENİYORUM"

Geçtiğimiz aylarda Bebek'te görüntülenen Hazal Filiz Küçükköse, "Pandemi sürecini nasıl değerlendirdiniz? Oyunculuk dışında yaptığınız bir iş var mı?" sorusuna, "Oyunculuğun dışında ekonomiyle ilgileniyorum. Daha doğrusu borsacıyım diyebilirim. Birikimlerimi borsada değerlendiriyorum. Hatta bununla ilgili eğitimler almayı düşünüyorum" yanıtını vermişti.

"Kripto paralarla da ilgileniyor musunuz?" sorusu üzerine başarılı oyuncu, "Onlar da var. Al-sat olarak onları da değerlendiriyorum ama ağırlık olarak borsadayım" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak:Karar

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER