‘Sürpriz kutu’ ile israfı azaltacak

‘Gıdaya Saygı’ projesi kapsamında olgun meyve- sebzeleri ve tüketim tarihi yaklaşan ürünleri yüzde 25-50 indirimli olarak satışa sunan Migros, gıda israfını azaltmak için ‘Sürpriz Kutu’ projesini hayata geçirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
‘Sürpriz kutu’ ile israfı azaltacak

Konu ile ilgili şirketten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Gıda kaybını önlerken tüketicilere de avantajlı fiyatlar sunan ‘Sürpriz Kutu’ uygulaması, ‘Fazla Gıda’nın ‘Fazla’ mobil uygulaması üzerinden satışa sunuluyor. 25 ve 50 TL olmak üzere iki farklı fiyat seçeneği bulunan sürpriz kutulardaki ürünler normal satış fiyatından yüzde 50 indirimle tüketiciye ulaşıyor. ‘Migros Sürpriz Kutu’, olgun meyve - sebzeler, hemen tüketime uygun et ürünleri, taze ve kuru gıdalar gibi geniş bir yelpazede birçok ürün içeriyor. Migros, tüm dünyada ses getiren ‘Sürpriz Kutu’ uygulamasını Türkiye’de başlatan ilk perakendeci oldu. Migros’un Sürpriz Kutulardan satın almak isteyen müşterilerin öncelikle ‘Fazla’ mobil uygulamasını indirmesi gerekiyor. Müşteriler, günün belirlenen saat aralıklarında Ataşehir MMM Migros, Bomonti Elysium MM Migros ve Caddebostan MMM Migros arasında seçecekleri mağazadan kutuyu teslim alabiliyor. 3 mağaza ile başlanan projenin diğer Migros mağazalarına yaygınlaştırılması hedefleniyor.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER