Galatasaray'a geliyor: Resmi teklifi duyurdular

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin hemen ardından şampiyonluk yarışında üçüncü sırada yer alan Galatasaray, Göztepe maçında kendine geldi. Sarı-kırmızılılar yeni sezonda transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

GASTE24 GASTE24
Galatasaray'a geliyor: Resmi teklifi duyurdular

Galatasaray, yaz transfer sezonu için şimdiden düğmeye bastı. Sarı kırmızılı kulüp, Belhanda'nın ayrılığının ardından yeni 10 numarasına kavuşmaya hazırlanıyor.

Ara transfer döneminde Mostafa Mohamed'i kadrosuna dahil eden Cimbom, golcü futbolcudan memnun kalırken, scoutların önerisi üzerine bir isme daha yoğunlaştı.

Mısır Ligi'ne oldukça hakim olan Galatasaray'ın, El Ahly'de forma giyen Mohamed Magdy Morsy 'Afsha' için resmi teklifini yaptığı ifade edildi.

Ahlynews.com adlı internet sitesinde konu ile ilgili yer alan haber şöyle oldu;

"El Ahly'in oyuncularına yurt dışından teklifler gelmeye devam ederken, bunun son halkası Galatasaray oldu.

Mısır Milli Takım formasını da giyen Mohamed Magdy Morsy 'Afsha', önümüzdeki dönemde Türk takımı Galatasaray'da oynamak için resmi teklif aldı.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALIK

Türk takımı, Afsha'nın kulübüne 3 milyon dolar satın alma opsiyonuyla, 1 yıllık 1.5 milyon dolarlık kiralama teklifinde bulundu.

ONU İZLEDİLER VE BEĞENDİLER

Galatasaray'ın transfer komitesi Afsha'yı izledi ve onun yeteneklerine hayran kaldı. Yıldız ismin fiziksel kabiliyeti ve teknik kapasitesi, Türk kulübünü cezbeden en büyük etmen oldu.

Öte yandan Galatasaray kulübü orta saha için yeni bir futbolcu arıyor ve Afsha'nın tekniği, takım için yeterli bulundu. Afsha, sadece 10 numara pozisyonu değil, orta sahanın başka bölgelerinde de oynayabiliyor.

GÖRÜŞMEYE İZİN VERDİLER

Bununla beraber El Ahly yönetimi, Mohamed Magdy Morsy 'Afsha' için kararını verdi. Kulübe yakın kaynaklar, oyuncunun Galatasaray ile transfer görüşmesi yapabilmesi için açık kapı bıraktığını ifade etti.

AFSHA KİMDİR?

6 Mart 1996'da Mısır'da dünyaya gelen Mohamed Magdy Morsy 'Afsha', on numara pozisyonunda forma giyiyor. Afsha, tercih edilmesi halinde 6 numara ve sağ kanatta da oynayabiliyor.

Bu sezon toplam çıktığı 21 müsabakada 3 gol 7 asist üreten Afsha, toplam 1527 dakika sahada kalarak istikrarlı bir görüntü çizdi.

Öte yandan Afsha, Mısır Milli Takıı ile 9 maça çıkarken 2 gol kaydetti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER