Yasaklı günlerde bir hava alıp döndük!

Yılbaşında cuma akşamı 21.00’de başlayıp bu sabah 05.00’te sona eren sokağa çıkma kısıtlaması yurt genelinde günlük güneşlik bir havada geçerken sokaklar da boş kalmadı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yasaklı günlerde bir hava alıp döndük!

İstanbul’da caddeler, sokaklar araçla değil ama yayalarla kalabalıktı. Kimi vatandaş köpeğini gezdirmek için dışarıda olduğunu söylerken, kimisi de yürüme mesafesindeki fırına- markete gitme bahanesiyle yürüyüşe çıktığını itiraf etti: “Ne yapayım? Hava alıp geleceğiz.” Yasaktan muaf olan turistler de güzel havanın keyfini çıkardı. Turistlere polis tarafından pasaport kontrolü yapıldı. İstiklal Caddesi’nde denetim yapan bir polis ekibi, yasak olmasına rağmen sigara içen ve maske takmayan bir turist grubuna ceza yazdı. Kısıtlamadan muaf olan turistler, Sultanahmet Meydanı’na da akın etti. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER