Ünlü milyarder ölümden döndü

İngiliz Virgin Havayolları şirketinin sahibi, milyarder iş adamı Richard Branson çocuklarıyla birlikte egzersiz yaparken bisiklet kazası geçirdi ve ölümden döndü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ünlü milyarder ölümden döndü

British Virgin Adaları'nda iki büyük çocuğuyla birlikte eğitim bisiklet egzersizi yapan iş adamı kafasının üzerine düştü ve ciddi şekilde yaralandı.

Branson başından geçen kazayı şöyle anlattı: “Virgin Gorda'da Holly ve Sam ile birlikte egzersiz yapıyorduk. Bir tepeden kafamın üzerine doğru düştüm. Bir anda her şey karanlık oldu sonrasında yolda bir polis memura kafamın üzerine çarptım. Hayatım film karesi gibi gözlerimin önünden geçti.”

Branson'ın paylaşımı olay yarattı

Branson, “Gerçekten ölüyorum zannettim. Beton yola kafa üstü düşüyordum. Şanslıydım şiddeti omzun ve göğsüm hafifletti ve kafamda kask vardı bu benim hayatımı kurtardı” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER