Uluslararası Yörük Festivali başladı

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Yörükler Derneği'nin birlikte organize ettiği 2'nci Uluslararası Yörük Festivali, temsili yörük göçü ve kortej geçişiyle başladı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da katıldığı temsili göç, renkli görüntüler oluşturdu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Uluslararası Yörük Festivali başladı

Uluslararası Yörük Festivali başladı - Resim : 1

Uluslararası Yörük Festivali nedeniyle Türkiye'nin birçok ilinin yanı sıra Arnavutluk, Kosova, Makedonya, Kazakistan, Dağıstan ve Azerbaycan'dan gelen yörükler, Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı.

Uluslararası Yörük Festivali başladı - Resim : 2

Festivale, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, Gökcen Erdoğan Enç, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Menderes Türel, Muratpaşa Belediye Başkanı CHP'li Ümit Uysal, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, vatandaşlar ve turistler katıldı. Omuzlarına yörük poşusu alan Bakan Çavuşoğlu, milletvekilleri ve Başkan Türel, vatandaşları selamladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER