için kaldı

Bu yıl üç yeni Samsung Galaxy katlanabilir cihaz geliyor!

Samsung 2022 yılı planlarında katlanabilir telefonlara biraz daha ağırlık verecek. Firma Galaxy Note serisini rafa kaldırdıktan sonra oradan gelecek iş gücü ile katlanabilir cihazlara daha çok yönelecek.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Bu yıl üç yeni Samsung Galaxy katlanabilir cihaz geliyor!

Samsung, Galaxy Note serisini rafa kaldırdıktan sonra, bu yıl içerisinde geri dönüş yapma şansı yok denecek kadar az gibi görünüyor. Ancak Samsung, bir sonraki büyük Unpacked etkinliğinde bizi yine de şaşırtabilir. Bu etkinlikte iki değil üç yeni katlanabilir cihaz modelini tanıtabilir.

Yeni bilgilere göre, pazarın en iyi katlanabilir telefon üreticisi Samsung'un bu yıl piyasaya sürülmek üzere “B4” ve “Q4” kod adlı iki yeni katlanabilir cihaza ek olarak birde “N4” olarak bilinen üçüncü bir katlanabilir cihaz geliştirdiğini gösteriyor.

Samsung bu seneye katlanabilir cihazlarla hükmedecek

Samsung Galaxy katlanabilir ailesi

B4” kod adının Galaxy Z Flip 4'ü temsil ettiğini varsayabiliriz. Flip 3, “Bloom” olarak biliniyordu. Bu arada, Fold 3'ün "Q3" atamasına sahip olduğu göz önüne alındığında, "Q4" muhtemelen Galaxy Z Fold 4 ile bağlantılı olabilir.

N4 nasıl bir cihaz olacak?

Bu gizemli “N4” cihazının ne tür bir cihaz olabileceğinden emin olmak için yeterli bilgiye henüz sahip değiliz. Bildiğimiz kadarıyla bir çift kulaklık veya yepyeni bir katlanabilir cihaz olabilir. Bununla birlikte, Samsung'un bu yıl içinde yepyeni bir üçüncü katlanabilir cihazı piyasaya sürmesi ihtimaline karşı, ikinci teoriye daha doğru bir olasılık gibi görünüyor.

Ancak bu noktada Samsung'un B4 ve Q4'ün yanında N4 cihazını geliştirmesi dışında hiçbir şey tam olarak kesin değil. Bununla birlikte, üçüncü bir katlanabilir cihaz tasarımının Samsung'un serisini süsleyebileceği fikri çok uzak da görünmüyor. Şirket, her türlü katlanabilir ve yuvarlanabilir cihaz prototipini deniyor ve sergiliyor.

Samsung, sıra dışı katlanabilir cihaz tasarımlarıyla ilgili sayısız patent aldı ve geçen yıl katlanabilir ekranlar için gelecek vizyonunu da ortaya koymuştu. Şirket, yuvarlanabilir cihazlar için katlanabilir ekran teknolojisi kullanmayı düşünüyor, yani “Rollable Flex” ve ayrıca “Flex Note” olarak adlandırılan katlanabilir bir dizüstü bilgisayar tasarladı.

Ancak gizemli "N4" kod adının geçen yıl gösterilen önceki kavramlardan herhangi biriyle bağlantılı olup olmadığı hala bilinmiyor. Daha fazlasını öğrenir öğrenmez, teknolojioku ekibi olarak sizlere hemen haber vereceğiz.

Teknolojioku'nun YouTube hesabına katılın ve Samsung cihazlarının anlık haber güncellemelerini ve derinlemesine incelemelerini hızlıca görün.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER