Burcu Biricik: Testimizi yaptırdık... Yasağı hiçe saydılar

Pandemi kısıtlamasına rağmen arkadaşlarıyla Cihangir’deki bir mekana giden Burcu Biricik, “Testimiz negatif çıktığı için gönül rahatlığıyla buluştuk” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Burcu Biricik: Testimizi yaptırdık... Yasağı hiçe saydılar

Burcu Biricik önceki akşam Cihangir’deydi. İki kız arkadaşıyla yürürken objektife takılan oyuncu, eşi Emre Yetkin’i soran muhabirlere “Emre yok, kız kıza çıktık” yanıtını verdi. Pandemi döneminin kendisini zorladığını söyleyen Biricik, “Yine de çok şükür her şey yolunda. Şartlara alışmaya çalışıyoruz” dedi.

Burcu Biricik: Testimizi yaptırdık... Yasağı hiçe saydılar - Resim : 1

GÖNLÜMÜZ RAHAT

Burcu Biricik ve arkadaşları daha sonra bir mekana girdi. Pandemi kısıtlamaları nedeniyle müşteri kabul etmemesi gereken mekanda bir süre oturan ekip, içeriden saat 23.00’te çıktı. Biricik, yasaklar hatırlatıldığında şöyle dedi: “Hepimiz test yaptırmıştık. Negatif olduğumuz için gönül rahatlığıyla buluştuk.” 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER