Oppo A94 5G tanıtıldı! Şimdi Redmi Note 10 düşünsün

Oppo orta segmentteki 5G destekli yeni modelini tanıttı. İşte Oppo A94 5G özellikleri ve fiyatı ile ilgili detaylar.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Oppo A94 5G tanıtıldı! Şimdi Redmi Note 10 düşünsün

Türkiye'de de faaliyetlerine devam eden Oppo 5G destekli yeni orta segment modelini tanıttı. İşte Oppo A94 5G ile ilgili tüm detaylar.

Akıllı telefon pazarındaki payını günden güne arttırmaya devam eden Oppo, model yelpazesini genişletmeyi de ihmal etmiyor. Çinli üretici geçtiğimiz gün 5G destekli orta segment modellerine bir yenisini daha ekledi. Oppo A94 5G.

Oppo'nun orta segmentteki yeni modeli A94 5G, kalbinde MediaTek tarafından üretilmiş olan Dimensity 800U 5G yongasını taşıyor. Bu yonga içerisinde 2 adet 2.4 GHz Cortex-A76 çip ve 6 adet 2.0 GHz Cortex A55 çip yer alıyor. GPU tarafında ise Mali-G57 MC3 yongası bulunuyor.

Oppo A94 5G tanıtıldı! Şimdi Redmi Note 10 düşünsün

Oppo bu cihazında 8GB'lık RAM kapasitesine yer vermiş. Dahili depolama tarafında ise 128GB'lık boş alan mevcut. Açıkçası pek çok orta segment cihazda 4GB ve 6GB RAM olduğunu düşünürsek, A94'ün RAM ve dahili depolama tarafından rakiplerinden üstün olduğunu söyleyebiliriz.

1080 x 2400 piksel çözünürlüğünde 6.43 inçlik Super AMOLED panelin yer aldığı telefonda delikli ekran tasarımına yer verilmiş. Ayrıca parmak izi okuyucusu da ekranın altında yer alıyor.

Telefonda diğer ota segment cihazlardan alışık olduğumuz bir kamera kurulumu var. 48MP'ki geniş açılı kameraya 8MP'lik geniş açı, 2MP'lik makro ve 2MP'lik derinlik kamerası eşlik ediyor. Telefonun selfie kamerası ise 16MP.

4310 mAh'lık bataryanın bulunduğu telefonda 30W'lık Quick Charge desteği de mevcut. Mavi, siyah ve gümüş renk seçenekleriyle gelecek olan telefonun Avrupa fiyatı ise 350 euro civarında olacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER