için kaldı

Türkiye'de kaçırılan İsrailli öğrenciler serbest

Türkiye'de geçtiğimiz günlerde kaçırıldığı belirtilen İsrailli iki öğrencinin, dün gece fidye karşılığında serbest bırakıldığı bildirildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Türkiye'de kaçırılan İsrailli öğrenciler serbest

Jerusalem Post'un haberine göre, Ermenistan'da tıp okuyan Saleh Mohammed Katnani ve Saher Ibrahim Katnani adlı öğrenciler, Perşembe günü altın satın almak için geldikleri Türkiye'de kimliği belirsiz kişilerce kaçırıldı.

İsrailli gençlerin ailelerinden fidye istendiği belirtildi. Haberlere göre, talep ettikleri para ödenmezse gençleri IŞİD'e satacaklarını söyleyen fidyeciler önce 170 bin dolar istediler, daha sonra ise 30 bin doları kabul ettiler.

Jerusalem Post, gençlerin serbest bırakıldıktan sonra Mersin'deki bir polis merkezine götürüldüğünü ve burada İsrail konsolosluğundan temsilcilerle görüştürüldüklerini bildirdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER