Türkücü Hakkı Bulut, Reynmen'e ateş püskürdü

Yılların türkücüsü Hakkı Bulut, önceki gün Ataköy'de basın mensuplarının sorularını cevapladı. Ünlü türkücü, 1986'da yayınladığı albümde yer alan bir şarkısını izinsiz kulanan Reynmen ile ilgili sert sözler söyledi.

GASTE24 GASTE24
Türkücü Hakkı Bulut, Reynmen'e ateş püskürdü

Hakkı Bulut ile Reynmen arasında sular durulmuyor. Arif Hür'ün haberine göre; Türkücü Hakkı Bulut, önceki gün Ataköy'de görüntülendi.

İki doz Sinovac, bir doz Biontech aşısı olduğunu söyleyen Bulut, "Yurt içindeki konserlerim tüm hızıyla sürüyor. Yurt dışında vereceğim konserler için 1 doz Biontech aşısı daha olmam gerekiyor." dedi.

Hakkı Bulut'a son günlerde gerilim yaşadığı Reynmen hakkında ne düşündüğü soruldu.

Hakkı Bulut, şarkıcı Reynmen’e, ‘Kızlar’ adlı şarkısının müziğini ‘Biziz’ adlı şarkısında izin almadan kullandığı gerekçesiyle dava açacağını söyledi.

"CAHİLLİĞİNE VERİYORUM"

Reynmen'e ateş püsküren Hakkı Bulut, "Bu şarkının sözü ve ve müziği bana ait. MESAM Bilim Teknik Kurulu, şarkının benzerliğini onayladı. Bu arkadaş ya çok acemi ya da beni acemi zannediyor. Bu yaptığını cahilliğine veriyorum" dedi.

Hakkı Bulut defalarca kez Reynmen ve ekibine ulaşmak istedi fakat her seferinde, ‘Kusura bakmayın biz size en kısa zamanda döneceğiz’ şeklinde cevap aldı. Sanatçı, bu durum karşısında dava açmaktan başka çaresi kalmadığını belirtti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER