Trabzon artık 'Baston'suz

Trabzonspor, ‘Baston' lakaplı Oscar Cardozo ile dün yollarını ayırdı. Bordo mavili taraftarın çok sevdiği Paraguaylı golcü, transferin son gününde Olympiakos'a 2 yıllık imza attı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Trabzon artık 'Baston'suz

BÜYÜK umutlarla transfer edilen Oscar Cardozo, Trabzonspor'a veda etti. Olympiakos ile anlaşan Paraguaylı golcünün gidişi bordo mavili taraftarı üzdü.

Trabzonspor'un F.Bahçe'ye en büyük transfer çalımı olarak gösterilen Cardozo, 2 sezon önce Benfica'dan 5 milyon Euro'ya alınmıştı. İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminin en sansasyonel transferi olan Cardozo'nun forması satış rekoru kırmıştı. İlk sezon 42 maçta 20 gol atan Cardozo, sakatlıklara rağmen tam bir profesyonellik örneği göstermiş; son dakika oyuna alınmayı sorun yapmamıştı.

YANAL GiTMESiNi iSTEDi

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER