için kaldı

Terim'in gözdesi artık 3. kaleci

Serkan Kırıntılı, Tolga Zengin gibi formda kaleciler varken Fatih Terim'in, tüm eleştirilere karşın TFF 1. Lig ekibi Adanaspor'dan milli takıma aldığı Hayrullah, Süper Lig'de forma şansı bulmak bir yana kadroya bile giremiyor!

HÜRRİYET HÜRRİYET
Terim'in gözdesi artık 3. kaleci

Geçen sezon Adanaspor'dan milli takıma seçilmesiyle herkesin tanıdığı Hayrullah Mert Akyüz, EURO 2016'ya gitme priminden aldığı 490 bin TL ile gündeme damgasını vurmuştu.

O dönemin formda isimleri Serkan Kırıntılı, Tolga Zengin tecrübeli eldivenler dururken Hayrullah'ın, Ay-Yıldızlı kadroda yer alması Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in de eleştirilmesine neden olmuştu. Adanaspor, sezonu şampiyon olarak tamamlarken Hayrullah da takımının Süper Lig'deki kadrosunda yer buldu. Ancak Terim'in, sürpriz bir tercihle milli takıma alarak onore ettiği 22 yaşındaki file bekçisi, beklenen çıkışı yapamayacak gibi.

Adanaspor'da sezonun ilk haftasında 90 dakika sahada kalan Hayrullah, daha sonra kaleyi 20 yaşındaki yeni transfer Goran Karacic'e kaptırdı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER