Bakan Kurum'dan net mesaj: Sizleri asla mağdur bırakmayacağız

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tozkoparan Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ada bazlı, yerinde, hızlı ve gönüllü bir şekilde 2 ay içinde temellerini atacaklarını, projeyi 1,5 yıl içerisinde de bitireceklerini belirterek, "Şunun altını net bir şekilde çizerek söylüyorum. Sizleri, hak sahipliği ve mülkiyet noktasında asla mağdur etmeyeceğiz." dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakan Kurum'dan net mesaj: Sizleri asla mağdur bırakmayacağız

Kurum, Güngören'de bir otelde düzenlenen Tozkoparan Mahallesi Kentsel Dönüşüm İstişare Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Tozkoparan Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, yeni Tozkoparan ve Güngören için bir arada olduklarını ifade etti.

Tozkoparanlıların kaygılarını gidermek, sorularına cevap vermek ve projeyi mahalle sakinleriyle birlikte hayata geçirmek için burada olduğunu dile getiren Kurum, şöyle konuştu:

"Göreve geldiğimizden bu yana sizlerin taleplerinizi yakından takip ediyorum. Bugün de inşallah buradan ayrıldığınızda tek bir sorunuzun kalmayacağını, tüm taleplerinizi gidereceğimizi, bu akşam evlerinize gönül rahatlığı içerisinde gideceğinizin sözünü konuşmamın hemen başında vermek istiyorum. Bakanlık olarak İstanbul'umuza bir eser daha kazandıracak olmanın, bir hizmeti daha yerine getirmenin, bir sözümüzü daha tutmanın heyecanını, mutluluğunu yaşıyoruz. Tozkoparanlı kardeşlerimizin yıllardır kurdukları bir hayali gerçekleştireceğiz. Şimdiden yapacağımız yeni 1500 kentsel dönüşüm, deprem dönüşüm konutumuz sizler, aileleriniz ve komşularınız için hayırlı uğurlu olsun."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER