Tapuda önemli değişiklik!

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Karadağ: "Konut projelerinin Körfez'den Balkanlar'a kadar menkul kıymet olarak Borsa İstanbul'da satılmasını istiyoruz. Online mobil aplikasyonla sertifika üzerinden tapu devirlerinin mümkün hale getirilmesini sağlayacağız. Türkiye'deki tüm tarım arazilerinin toplulaştırılmış şekilde alım satımını yapmak istiyoruz" açıklamasında bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Tapuda önemli değişiklik!

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, konut projelerinin Körfez'den Balkanlar'a kadar menkul kıymet olarak Borsa İstanbul'da satılmasını istediklerini belirterek, "Tapu takas sistemimizle sertifikayı hiçbir bürokratik engele takılmadan, online mobil aplikasyonla sertifika üzerinden tapu devirlerinin mümkün hale getirilmesini sağlayacağız.” dedi.

Karadağ, Vodafone Türkiye'nin ana sponsorluğunda, Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlenen CEO Club Finans Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, dünyadaki tüm finans çevrelerinin Türkiye'deki bankacılık sisteminin çok sağlam olduğunu bildiğini anlattı.

Büyüklük anlamında da hatırı sayılır bir ölçeğe ulaşıldığına işaret eden Karadağ, "Ancak büyüme anlamında doyuma ulaştık. Bankacılık parametreleri ile ekonomiye ilave kaynak oluşturmak artık sınırları zorluyor." dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER