Taksim Meydanı'nda kurulan tanzim satış noktasına yoğun ilgi

Halkın ucuza sebze ve meyve ihtiyacını karşılayan tanzim satış noktalarından biri de Taksim Meydanı'na kuruldu. Vatandaşlar tanzim satış noktasından alışverişlerini gerçekleştirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Taksim Meydanı'nda kurulan tanzim satış noktasına yoğun ilgi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Taksim Meydanı'nda açılan tanzim satış noktası vatandaşların ilgi odağı oldu.

Sebze ve meyve fiyatlarını düşürmek amacıyla hayata geçirilen tanzim satış noktalarından biride Taksim Meydanı'nda yerini aldı. Sebze ve meyvelerin üreticiden aracı olmaksızın tüketiciye ulaşmasını amaçlayan tanzim satış noktalarına vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Taksim Meydanı'nda kurulan tanzim satış noktasına gelen vatandaşlar alışverişlerini yaparak evlerinin yolunu tuttu. Fiyatlardan son derece memnun olduğunu dile getiren vatandaşlar uygulamayı son derece yerinde bulduğunu ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan tanzim satış noktalarının 34 ilçede 50 ayrı noktada satışlarını sürdüreceği öğrenildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER