Survivor'da Semih elenecek mi? Acun Ilıcalı'dan flaş açıklama..

Survivor Kıbrıs finaline artık sayılı günler kala sürpriz bir karar ortaya çıktı. Yarışmanın son günlerinde ciddi bir sakatlık yaşan Semih'in durumu kuralların değişmesine yol açtı. Survivor 2016'da Acun Ilıcalı değişen kuralların ardından Kıbrıs finalinin nasıl gerçekleşeceğini anlattı. İşte Survivor'da yaşananlar ve Semih elenecek mi sorusunun cevabı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Survivor'da Semih elenecek mi? Acun Ilıcalı'dan flaş açıklama..

Survivor'da yaşanan büyük sakatlık kuralların değişmesine sebep oldu. Semih'in sakatlığı sebebiyle yarışacak durumda olmadığını söyleyen Acun Ilıcalı, Survivor'da kimsenin hakkının yenmemesi için Kıbrıs'taki büyük finale 5 kişinin katılacağını söyledi. Acun Ilıcalı büyük finaldeki kuralları konseyde açıkladı.

Survivor'da dün akşam heyecan seviyesi yüksek oyunların ardından, Semih'in durumu merakla bekleniyordu. Semih parmağındaki kırığın durumunu ve tedavi sürecini anlattı. Acun Ilıcalı ve doktor Metin Kuş'a özel olarak teşekkür eden Semih durumunun şuanda iyi olduğunu, ameliyat sürecinin oldukça başarılı geçtiğini söyledi. Ardından bir açıklama yapan Acun Ilıcalı Survivor'da haksızlık yaşanmaması adına farklı bir uygulamaya gideceklerinin açıklamasını yaptı.

Survivor 2016'da daha öncesinde benzerine rastlanmayan bir durum gerçekleşti. Semih'in ciddi sakatlığı ve Kıbrıs finaline çok az bir gün kalması nedeniyle Acun Ilıcalı Semih'in elenmeyeciğini ve oyunlarda oynamayacağını açıkladı. Bu durum yaşanırken diğer yarışmacılara da haksızlık olmaması adına, şuan da yarışan beş yarışmacıda Kıbrıs finaline gidiyor. Normal şartlarda bir eleme daha gerçekleşecek ve Survivor'da son elemenin ardından Kıbrıs finali yapılacaktı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER