Survivor'da kim elendi? İşte Survivor'da ilk finalist

Survivor'da dün akşam heyecan seviyesi yüksek oyunlar oynandı. Survivor 2016'da değişen kuralların ardından çeyrek final için 3 aday belirlendi. Survivor 2016'da ilk eleme gecesi 27 Haziran'da yapılacak. Kıbrıs final koltuğunu finalist olarak garantileyen ilk isim dün yapılan yarışma ile belli oldu. Peki Survivor'da kimler eleme adayı olarak ilk SMS oylamasına çıkacak? İşte Survivor 2016'da dün gecenin ardından oluşan şablon

HÜRRİYET HÜRRİYET
Survivor'da kim elendi? İşte Survivor'da ilk finalist

Survivor nefes kesen oyunlarla finale doğru gidiyor. Dün gece yayınlanan son bölümde ilk finalist belli oldu. Survivor 2016'da gözler 27 Haziran'da gerçekleşecek final gecesinde olacak. Peki Survivor'ın değişen kurallarının ardından elenme adayı olarak SMS çıkacak ilk üç isim kimler oldu? İşte Survivor'ın finaline çok az bir gün kala gerçekleşen final şablonu.

Survivor'da Semih'in sakatlığından dolayı direkt eleme adayı olması hesapları değiştirdi. Önceki gün oynanan oyunda Nagihan yarışmayı kaybederek Semih'in ardından eleme potasına çıkacak ikinci isim olmuştu. Survivor'da dün akşam yapılan yarışmanın ardından Damla'da kaybederek 27 Haziran'da gerçekleşecek SMS oylamasında 3. aday oldu ve SMS'e çıkacak üç isim belli oldu.

Survivor'da dün akşamki oyunu Serkay kazanarak Kıbrıs final koltuğunu garantileyen ilk isim oldu. Survivor'da Serkay ilk finalis olarak adını final koltuğuna yazdırdı. Peki şimdi yarışmanın devamı ve Kıbrıs finali nasıl gerçekleşecek?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER