Son Dakika... Darbenin 2 önemli isimi gözaltında

15 Temmuz darbe girişiminin ardından 2 çok önemli isim daha gözaltında. Hava Kuvvetleri eski komutanı Akın Öztürk'ün damadı Yarbay Hakan Karakuş Ankara Sincan'da polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Reuters ve AA'nın geçtiği habere göre ise, Fettullah Gülen'in sağ kolu olarak tanımlanan Halis Hancı, Trabzon Araklı'da yakalandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika... Darbenin 2 önemli isimi gözaltında

ANKARA'YI BOMBALAYAN UÇAKLAR ORADAN KALKMIŞTI

Darbe girişiminin ardından tutuklanan Hava Kuvvetleri eski Komutanı Orgeneral Akın Öztürk ile damadı Yarbay Hakan Karakuş yakalandı. Darbe girişiminin merkez üssü olan ve Meclisi bombalayan savaş uçakların kalktığı 141. Filo komutanı ve aynı zamanda F-16 savaş pilotu Karakuş, darbe girişiminin ardından kayıplara karışmıştı. Polis tarafından her yerde aranan Karakuş, Ankara Sincan İlçesi'nde akşam saat 22.30 sıralarında terör polisinin yaptığı operasyonla saklandığı yerde alındı.

DAYAK OLAYIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER