Sıla, Yunanistan tatiline çıktı

15 Temmuz darbe girişiminden sonra Yenikapı'da düzenlenen 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılmayacağını açıklayarak; 'Darbe karşıtıyım ama böyle bir şovun, gösterişin içerisinde bulunmayacağım' dediği için tepkilerin hedefi olan Sıla, kafa dinlemek için şu sıralar Yunanistan'da tatil yapıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sıla, Yunanistan tatiline çıktı

Tepki çeken açıklamasının ardından İstanbul dahil birkaç ilde vereceği konser programları iptal edilen Sıla, 3 Eylül'de Bodrum Antik Tiyatro'da sevenleriyle bulaşacak.

Konser öncesi Yunanistan'ın Simi adasına giden ünlü şarkıcının kafa dinlemek ve moralini düzeltmek için tatile çıktığı öğrenildi.

1 hafta herşeyden uzak kalmak isteyen Sıla'nın 15 Temmuz sonrası yaptığı açıklama çok konuşulmuş, meslektaşlarından da tepki görmüş ve konserleri iptal edilmişti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER