Sen misin eğitim isteyen

Şırnak Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi Emre Bayram'a, sokağa çıkma yasaklarının olduğu günlerde öğrencilerin eğitimsiz kaldığı yönündeki şikâyeti nedeniyle disiplin ve hakaret soruşturması açıldı. Şırnak Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 3'üncü sınıf öğrencisi Emre Bayram, Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) bir dilekçe gönderdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sen misin eğitim isteyen

Bayram, dilekçesinde özetle şu ifadelere yer verdi:

“Hendek ve barikatlar nedeni ile Şırnak merkezinde 14 Mart 2016 tarihinden itibaren sokağa çıkma yasağı uygulanmaktadır. Şırnak Üniversitesi yönetimi tarafından sokağa çıkma yasağı ihtimaline yönelik herhangi bir tedbir alınmış olmayıp, öğrenciler 4 Mayıs 2016 tarihine kadar eğitimsiz, üniversitesiz bırakılmıştır. Başka üniversitelere 3 bin öğrencinin nakli gayet kolay bir mesele iken bu durum göz ardı edilmiştir. Rektör Mehmet Nuri Nas'ı ve tüm yönetimi kınıyor, bu şikâyetimi dikkate almanızı rica ediyorum.”

1.5 AYDA İKİNCİ SAVUNMA İSTEMİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER