için kaldı

İzmir'de pide 6 liradan satılacak

İzmir Ticaret Odası Ekmek ve Unlu Mamuller Grubu Meclis Üyesi Hüseyin Sağır, Ramazan pidesinin 2 Nisan Cumartesi gününden itibaren 6 liradan satılacağını söyledi.

PARALİMANI PARALİMANI
İzmir'de pide 6 liradan satılacak

Ticaret Odası (İZTO) Ekmek ve Unlu Mamuller Grubu, İzmir'de kendilerine bağlı fırınlarda 350 gram susamlı pidenin 6 liradan satılmasını kararlaştırdı.

2 NİSAN'DAN İTİBAREN...

Pideler, 2 Nisan Cumartesi'den itibaren 6 liradan satılacak.

"320 GRAM RAMAZAN PİDESİ 6 LİRA LİRADAN SATILACAK"

İzmir Ticaret Odası Ekmek ve Unlu Mamuller Grubu Meclis Üyesi Hüseyin Sağır, "Ramazan ayı şimdiden hayırlı, uğurlu olsun. Pidemizi Ramazan ayında halkımıza en güzel şekilde sunacağız. İzmir'de 350 gram pide 6 liradan satılacak. İstanbul'da 330 gram, Uşak'ta 300 gram, Aydın'da ise 320 gram Ramazan pidesi 6 lira olacak. Bu şehirlere göre, gramaj ve fiyat açısından en uygun şehir İzmir olacak. İzmirliye bir jestimiz olsun istedik. Gramaj büyük olunca ekmek hem daha güzel görünüyor hem de daha yumuşak oluyor." diye konuştu.

İzmir Fırıncılar Odası'na bağlı esnaftan 25 yıllık fırıncı İsrafil Gündüz (45), "2 Nisan'dan itibaren geçerli olmak üzere 350 gram pide 6 lira. Hayırlı, uğurlu olsun." dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARALİMANI internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER